Peggy

Sweetmollies Peggy Lee

f 2011-02-21
e. SUCH Delaklin’s Rhapsody In Rock,
u. Pompeca’s Love My Culture.


Som nummer fyra i Sweetmollies’ jazzkull anlände Peggy Lee kl. 04.15 den 21 februari 2011. Så var syftet med valpprojektet uppnått, en ”mini-Molly” hade kommit till världen. Många blev dock prövningarna med denna ”hemmavalp” under det första levnadsåret, hon gick hårt åt på både humör och möblemang och, som hennes namne sjöng, ställde vi ideligen frågan; ”Who’s Gonna Pay the Check?”

Peggy är så lik sin mamma, både till utseende och till personlighet. Hon är bara lite mer av allt. Lite mer intensiv och lite mer enveten, men framför allt är hon ”soft and cool”.

Hon delar mamma Mollys intresse för allt ätbart, både i köket och ute i skogen. Hon gillar pedagogiska utmaningar antingen det handlar om att söka godis eller gå på valp- och lydnadskurser och har visat en hög grad av läraktighet. Debuten i utställningsringen gick finemang och hon är på god väg mot sin LC-licens. Kärt barn har många namn och under sitt första levnadsår blev hon kallad både monster och hulligan, men nu är hon ingen annan än the fabolous Peggy Lee!